Over mij

 

“Zorg dat jouw kinderen later foto’s hebben van en met jou. Je weet nooit wanneer dit nog kan.”

In mijn jeugd liep ik vaak met mijn rolletjescamera op zak en maakte ik van zoveel mogelijk ervaringen een herinnering. Familie en vrienden riepen vaak genoeg; ‘Linda moet er weer een foto van maken hoor’. Achteraf gezien zitten er veel dierbare momenten tussen die niet meer terug te halen zijn.

Dat is het mooie van fotografie; je kunt vastleggen wat je wilt, hoe je wilt en met jouw gevoel erin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voordat ik serieuzer werd in de fotografie heb ik de SPW opleiding (Sociaal Pedagogisch Werk) afgerond en heb ik 4 jaar lang met baby’s/kinderen van 0-2 jaar gewerkt. Gaandeweg heb ik mijn secretaressediploma behaald en heb ik aansluitend 7 jaar gewerkt als management assistant. Ik heb in al die jaren heel veel geleerd en mijzelf ontwikkeld.

Toch gooide ik het daarna over een heel andere boeg; ruim een jaar heb ik voor onze zoon gezorgd voordat ik eind 2016 de stap maakte om mijn eigen fotografiebedrijf op te zetten. ‘Eindelijk!’ kreeg ik van familie en vrienden te horen. En begin 2017 komen al mijn ideeën bij elkaar; mijn zeer ruime (daglicht) fotostudio is klaar en de eerste fotoshoots van zwangerschap, newborn en baby tot cakesmashes zijn gemaakt!

Portretfotografie is mijn passie en ik heb mij gespecialiseerd in zwangerschaps-, newborn- en babyfotografie. Het doet mij erg goed dat ouders mij het vertrouwen geven om hun kersverse, belangrijkste bezit te mogen fotograferen. Mijn rustige, vriendelijke en intuïtieve karakter kenmerkt zich in mijn foto’s. Ik hou van pure en ongedwongen foto’s die rust en plezier uitstralen. Door mijn geduld, ervaring met kinderen en het streven naar die perfecte plaat kom ik tot mijn einddoel; prachtige foto’s die zonder woorden vertellen wie de geportretteerde is – PUUR JIJ!

Ik zie je graag binnenkort terug voor mijn lens.

Warme groet, Linda