Newborn

 

De grootste en meest waardevolle impact van je leven…

Samen genieten en je kleine leren kennen staan op nummer 1 in de kraamweek (en bijslapen natuurlijk!). Het vastleggen van dat hele ini-mini mensje komt direct daarna, als het aan mij ligt, want het hele kleine gaat er echt snel vanaf. Alles gaat vanaf de geboorte in rap tempo en met een sloot liefde waarvan je niet wist dat die bestond, voorbij. Tussen dag 7 – 21 is het moment daar om jouw baby op de foto te laten zetten. Zelf ben je enigszins bijgekomen van de bevalling, is het voeden in goede banen geleid en slaapt je kleine nog vrij veel.

Door mijn kennis en ervaring in het werk op de babygroep van een kinderdagverblijf en diverse cursussen over deze specialisatie van fotografie, ga ik liefdevol, professioneel, veilig & kundig te werk bij het maken van die prachtige herinnering voor het leven. Veiligheid & rust staan voorop evenals het ritme van jouw baby. De fotosessie duurt maximaal 3-4 uur en vindt plaats in mijn studio in Beverwijk, waar alle gemakken te vinden zijn zoals een lekkere zithoek, koffie/thee, aankleedkussen e.d.. Thuis kun je de kleine al lekker in bad doen en voeden, zodat hij/zij in de warme studio door kan slapen. Zodra hij/zij in diepe slaap is, begin ik met de poses zoals deze uniek zijn in de newborn fotografie. We volgen het ritme van jullie baby; er is genoeg tijd om tussendoor te voeden. Wil je een meer ongedwongen shoot, zonder het poseren van de kleine; ga dan voor de lifestyle newbornshoot bij jouw thuis.

Ik maak gebruik van mijn grote voorraad luxe accessoires, zoals zachte dekens, achtergronddoeken, wraps, haarbandjes, mutsjes, minibedje, schalen etc. In overleg bij de sessieboeking kiezen we 2 a 3 kleuren uit zodat ik dit per kleur tot een prachtig naturel/pastel geheel kan maken. Mijn geduld en perfectionisme zijn gemaakt voor dit soort fotografie; mijn drive is torenhoog om dat perfecte beeld te maken dat alle liefde en tederheid uitstraalt van het pasgeboren geluk.
De nadruk ligt op foto’s van jullie baby’tje alleen, maar in overleg kunnen broers/zussen ook op de foto. En een aantal foto’s met de ouders mag natuurlijk niet ontbreken. Zelf mogen jullie toekijken en genieten van dit eerste gezinsuitje. Alleen voor een voeding of extra hand schakel ik jullie hulp in.

Boek een newborn sessie al in je zwangerschap, zodat ik hier rekening mee kan houden en neem binnen 3 dagen na de bevalling contact met mij op zodat we een datum kunnen plannen. De foto’s zijn enorm kostbaar en uniek, want voor je het weet, kom je in aanmerking voor een babysessie of cakesmash mijlpaal-feestje!