Baby

Laat je belangrijkste bezit op ontspannen en pure wijze vereeuwigen

Vanaf ruim 4 maanden tot 1 jaar zijn er tal van leuke momenten voor het fotograferen van jouw kindje(s). Denk aan het hoofdje goed omhoog kunnen houden na 4 maanden, zelfstandig kunnen zitten rond 6-8 maanden en de nog wat eigenwijzere fase richting 1 jaar waarbij sommige kindjes toch echt al willen gaan staan voor die eerste stapjes. En alle leeftijden daar tussenin geven ook garantie voor mooie en spontane foto’s!

In een uur tijd maak ik afwisselende foto’s met gebruik van diverse achtergronden en eventueel accessoires en babykleding speciaal voor de fotografie. Het mooist is het als jouw kindje zo puur mogelijk op de foto gaat; met ontbloot lijfje, romper of de naturel/pastel getinte kleding die ikzelf in de studio heb wat met allerlei achtergronden en accessoires te matchen is. Naast de foto’s van de kleine, maak ik ook een aantal foto’s van jullie als gezin en met eventuele broers/zussen.

Jouw wensen bespreken we voorafgaand aan de sessie, maar tijdens de sessie kun je ook aangeven welke kleuren uit mijn collectie jouw aanspreken. En mocht je er blanco in willen gaan, dan heb ik uiteraard genoeg ideeën om je kindje op de foto te zetten zoals hij/zij is!

Stuur mij een berichtje voor het inplannen van een shoot.